קולקציית הקיץ החדשה של Galler: חצאיות קלוש ופריטים שמדברים אביביות
תיאור מטא: קולקציית קיץ 2026 של Galler נחתה — חצאיות קלוש מקסי, מכנסי דיאנה וחולצות קז'ואל. גלי את הפריטים החדשים של אופנה ישראלית ב-gallerdesign.com.
יש עונות שמרגישות כמו נשימה עמוקה, וקיץ 2026 הוא בדיוק כזה. בשבועות האחרונים עבדנו בסטודיו על קולקציה חדשה שכולה זרימה, אור וצבע — והיא סוף סוף כאן. בתור מעצבת ישראלית שמאמינה שבגדי נשים צריכים קודם כל להרגיש טוב על הגוף, התרגשתי במיוחד מהקולקציה הזו. כל פריט נבחר ונתפר במחשבה על האישה האמיתית: זו שרוצה להיראות מדויקת בלי להתאמץ, וללבוש משהו שמספר סיפור. בואי אספר לך מה חדש אצלנו ב-gallerdesign.com, ואיך לשלב את הפריטים בקלות במלתחה שלך.
חצאיות הקלוש שגנבו את ההצגה
אם יש פריט אחד שמסמל את הקיץ הזה, זו חצאית הקלוש המקסי החדשה שלנו. תכננו אותה בגזרה רפויה ומחמיאה, עם גומי רך במותן שמתאים את עצמו אלייך — בלי לחיצות, בלי פשרות. ויש בה אפילו כיסים נוחים, כי אנחנו יודעות כמה זה משנה. הבד זורם עם כל צעד, והאורך המקסי מעניק נוכחות שקטה ואלגנטית שמתאימה גם לבוקר בעיר וגם לערב על שפת הים.
בחרנו להוציא את החצאית בארבעה הדפסים שונים, כי לכל אישה יש את השפה שלה: חצאית קלוש דקלים עם הדפס טרופי שמכניס חופשה ללוק, חצאית קלוש פרח אדום שמביאה את האדום הנועז שמככב העונה, חצאית קלוש פרח זית ברכות עפרורית ומרגיעה, וחצאית קלוש פפיטה בקלאסיקה תזמנית שתמיד עובדת. כל אחת מהן זמינה במידות S עד L (36–46) במחיר של 480 ₪. הטרנדים של 2026 מדברים בדיוק על זה — צבעים עזים לצד גוונים טבעיים, גזרות נקיות וזרימה שמרגישה חופשייה.
הצבעים וההשראה מאחורי הקולקציה
כל קולקציה מתחילה אצלי מתחושה, לא מסקיצה. הקיץ הזה רציתי לתפוס את האור הישראלי המיוחד — אותו זוהר חם של אחר הצהריים, את הירוק של עצי הזית, את האדום הנועז של פרח שמציץ בין המדרכות. משם נולדה פלטת הצבעים של הקולקציה: שילוב של גוונים טבעיים ורגועים לצד נגיעות עזות ומלאות חיים. זה בדיוק מה שקורה גם בעולם האופנה הרחב השנה — טרנדים של 2026 מדברים על חזרה לצבעים עזים, חומרים טבעיים וטקסטורות עשירות, כשהאדום מכניס אנרגיה והגוונים הרכים מביאים שקט. אבל אצלנו ב-Galler זה לא רק טרנד. זו דרך לחבר את האישה הישראלית לסביבה שלה, לבד שנושם בחום שלנו, ולגזרות שמכבדות את הגוף האמיתי. אני מאמינה שאופנה ישראלית צריכה להרגיש כמו בית — מוכרת, חמה ובטוחה, אבל תמיד עם נקודת עניין שמפתיעה.
מכנסי דיאנה: הנוחות שלא מתפשרת על סטייל
לצד החצאיות, חזרנו עם אחד הפריטים האהובים — מכנסי דיאנה, הפעם בשני גוונים חדשים: ירוק עמוק ונייבי קלאסי. אלה מכנסי כותנה אלסטית בגזרת שנות ה-70, ישרה ומחמיאה, מאותם פריטים שגורמים לך לרצות ללבוש אותם כל יום. הם משדרים ביטחון בלי מאמץ, מתאימים לעבודה ולבילוי, ומשתלבים מצוין עם חולצה פשוטה או עם אחת מהחולצות החדשות שלנו. מכנסי דיאנה זמינים במידות S עד L במחיר של 439 ₪, וכבר עכשיו אפשר לראות שהם הולכים להיות הפריט שתשלפי שוב ושוב מהארון.
חולצות וסווטשירטים: השכבות הקלילות של הקיץ
קיץ ישראלי הוא לא רק שמלות וחצאיות — הוא גם החולצה הנכונה שמרימה לוק יומיומי בלי מאמץ. חולצת סיביליה תכלת טורקיז היא טי שירט קז'ואל בגזרה רפויה ונינוחה, עם דוגמת פסים שמתאימה לג'ינס, לעבודה ולימים שבהם פשוט רוצים להרגיש נוח ויפה — במחיר של 290 ₪. ולמי שאוהבת קצה אחר, הסווטשירט אוליב בזוקה עשוי פוטר כותנה איטלקי איכותי, רך ומדויק, עם שילובי ריב שיוצרים משחק צבעים וטקסטורות. זה בדיוק סוג הפריט שלא תרצי להוריד בערבי הקיץ המעט קרירים.
השילוב הזה — בין חצאית זורמת לחולצת בסיס מוקפדת, או בין מכנסי דיאנה לסווטשירט נעים — הוא הלב של מה שאנחנו אוהבות ב-Galler. אופנה ישראלית שיודעת לחיות את היום שלך איתך, מהבוקר ועד הלילה.
אני תמיד אומרת שחולצה טובה היא כמו חברה טובה: היא לא צריכה להתאמץ כדי לגרום לך להרגיש במיטבך. לכן השקענו מחשבה בכל תפר, בכל גזרה ובכל בחירת בד — כדי שתוכלי ללבוש את הפריט, לשכוח ממנו, ופשוט להרגיש בנוח כל היום. חולצות הקיץ החדשות שלנו נועדו להיות הבסיס שעליו תבני את כל שאר הלוקים בקולקציה, בין אם תבחרי לשלב אותן עם חצאית פרחונית או עם מכנסיים בגוון רגוע.
למה לבחור באופנה ישראלית מתוצרת מקומית
בעולם שמלא בבגדים זולים שנעלמים אחרי כביסה אחת, אני מאמינה שיש ערך אדיר בלבחור פריט שנעשה בקפידה, פה אצלנו. כשאת קונה ב-gallerdesign.com את לא רק מקבלת בגד יפה — את תומכת ביצירה ישראלית, במעצבת שעומדת מאחורי כל תפר, ובשרשרת קטנה של אנשים שאכפת להם מהתוצאה. אני בוחרת בעצמי את הבדים, בודקת כל גזרה על נשים אמיתיות במגוון מידות, ולא מוציאה פריט לפני שאני בטוחה שהוא מחמיא ונוח באמת. זו אחריות שאני לוקחת ברצינות, כי אני יודעת שאת סומכת עליי כשאת בוחרת ללבוש Galler.
בגדי נשים טובים הם השקעה, לא בזבוז. פריט אחד איכותי שתלבשי מאות פעמים שווה הרבה יותר מעשרה פריטים שיישכחו בארון. בדיוק לכן הקולקציה הזו בנויה מפריטים שמתאימים לעונות רבות, משתלבים זה בזה, ומלווים אותך לאורך זמן. כשאת מרגישה טוב במה שאת לובשת, זה ניכר — בביטחון, בהליכה, בחיוך. וזו בדיוק המתנה שאני רוצה לתת לך דרך כל פריט.
איך משלבים את הקולקציה החדשה במלתחה?
הקסם של הקולקציה הזו הוא שהיא בנויה משכבות שמדברות אחת עם השנייה. חצאית הקלוש המקסי נראית מהממת עם גופייה פשוטה וסנדל שטוח לבוקר קליל, ומשתדרגת בקלות עם חולצת סיביליה וכמה אקססוריז לערב. מכנסי דיאנה הם הבסיס המושלם לבניית מלתחה קפסולה — שילבי אותם עם חולצות לבנות, עם הדפסים או עם מטפחות המשי הווינטאג' שלנו לנגיעה אישית. ועוד טיפ קטן: אל תפחדי לערבב הדפסים. פרח זית עם פסים תכלת? שילוב מנצח שמרגיש אמיץ ונשי בו זמנית.
שלושה לוקים מהקולקציה שאני אוהבת במיוחד
כדי לעזור לך לדמיין איך הפריטים החדשים מתחברים לחיים האמיתיים, רציתי לשתף שלושה לוקים שיצרתי מהקולקציה. הלוק הראשון הוא בוקר קליל בעיר: חצאית קלוש פרח זית עם גופייה לבנה פשוטה, סנדל שטוח ותיק קש גדול ורך — בדיוק כמו הטרנד החם של העונה, שמחזיר את הקש למרכז הבמה האורבנית. זה לוק שלוקח חמש דקות להרכיב ונראה כאילו חשבת עליו שעה.
הלוק השני מתאים ליום עבודה: מכנסי דיאנה בגוון נייבי עם חולצת סיביליה תכלת טורקיז, נעל עקב נמוך וכמה תכשיטים עדינים. שילוב הפסים עם הגזרה הישרה משדר רצינות נינוחה, מהסוג שמתאים לפגישה בבוקר ולקפה עם חברה אחר הצהריים. הלוק השלישי הוא ערב קיץ: חצאית קלוש פרח אדום עם הסווטשירט בזוקה קשור ברישול על הכתפיים, סנדל מוגבה ומטפחת משי וינטאג' שמוסיפה נגיעה אישית. כך הקולקציה הופכת לבסיס למלתחה קפסולה — מעט פריטים שמתחברים ביניהם באינסוף דרכים, בלי לעמוס על הארון.
זה בעיניי הסוד של מלתחה חכמה: לא כמות, אלא פריטים נכונים שמדברים אחד עם השני. כל פריט בקולקציה החדשה תוכנן בדיוק מתוך המחשבה הזו — שתוכלי לערבב, להתאים ולחדש בלי להתחיל מאפס בכל בוקר.
שאלות נפוצות על הקולקציה החדשה
שאלה: אילו מידות זמינות בחצאיות הקלוש החדשות?
תשובה: חצאיות הקלוש זמינות במידות S (36–40), M (40–42) ו-L (44–46). הגזרה רפויה והגומי הרך במותן מתאימים עצמם בנוחות לטווח מידות רחב.
שאלה: מה מחיר הפריטים החדשים בקולקציה?
תשובה: חצאיות הקלוש במחיר 480 ₪, מכנסי דיאנה במחיר 439 ₪, חולצת סיביליה במחיר 290 ₪ והסווטשירט בזוקה במחיר 299 ₪. את כולם אפשר למצוא ב-gallerdesign.com.
שאלה: מאיזה בד עשויות החצאיות והמכנסיים?
תשובה: חצאיות הקלוש עשויות בד זורם וקליל המתאים לקיץ הישראלי, ומכנסי דיאנה עשויים כותנה אלסטית נושמת בגזרת שנות ה-70 — נעימים ללבישה יומיומית.
שאלה: האם הקולקציה מתאימה גם לאירועים וגם ליום-יום?
תשובה: בהחלט. כל פריט תוכנן כך שיעבור איתך בקלות מבוקר בעיר לערב חגיגי — מספיק להחליף אקססוריז או נעליים כדי לשדרג את הלוק.
שאלה: כמה זמן הפריטים החדשים יהיו זמינים?
תשובה: חלק מהפריטים מגיעים בכמות מוגבלת ובמלאי קטן לכל מידה, ולכן מומלץ לא לחכות. כדאי להתעדכן ב-gallerdesign.com כדי לתפוס את ההדפס והמידה המועדפים עלייך.
בואי לפגוש את הקיץ שלך
הקולקציה החדשה הזו היא הזמנה — להרגיש נוח, להיראות מדויקת, וללבוש אופנה ישראלית שנוצרה מתוך אהבה לפרטים ולנשים שלובשות אותה. בין אם נתפסת לחצאית הקלוש הזורמת, למכנסי דיאנה הנוחים או לחולצת קיץ קלילה, אני מזמינה אותך לגלות את הפריטים החדשים ולמצוא את אלה שמספרים את הסיפור שלך. היכנסי עכשיו ל-gallerdesign.com, בחרי את הפריטים שמדברים אלייך, ותני לקיץ הזה להרגיש בדיוק כמוך. נתראה שם 💛
